NAC verwacht verdere samenwerking met City: 'We hebben een doorlopend contract'

NAC verwacht verdere samenwerking met City: 'We hebben een doorlopend contract'

Gepubliceerd: woensdag 13 februari 2019 om 11:11wo 13-02-2019 om 11:11

Laatste update: woensdag 13 februari 2019 om 11:19wo 13-02-2019 om 11:19

De samenwerking tussen NAC Breda en Manchester City staat niet onder druk. In januari kwamen er geen spelers van de Engelse grootmacht naar de hekkensluiter van de Eredivisie, maar de intentie is om de samenwerking gewoon voort te zetten.

Dat stelt Joost Gielen, voorzitter van de raad van commissarissen bij NAC. "We hebben een doorlopend contract, de intentie is dat voort te zetten", vertelt hij in gesprek met Voetbal International. "Ik voel nog steeds een warme band, de relatie is goed. Wij wisten al dat er in de winterstop geen nieuwe spelers van City zouden komen. Dat wist Hans Smulders al."

Volgens Gielen is het 'te kort door de bocht' om te zeggen dat de samenwerking niets voorstelt nu er geen spelers zijn gekomen. "Dat is gewoon onzin." NAC Breda heeft met Erik Palmer-Brown, Paolo Fernandes en Luka Ilic momenteel overigens drie spelers in de selectie, maar geen van hen speelt op het moment. De Bredanaars verkeren in zwaar weer: de ploeg van Mitchell van der Gaag staat laatste in de Eredivisie. Na de winterstop werd alleen een puntje gepakt in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag (1-1). 

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat NAC rechtstreeks degraderen?

Ja
84%
Nee
16%
(3137 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws