Eindelijk een Engelse club, wéér Real of Ajax-stunt: wie wint de Champions League?

Eindelijk een Engelse club, wéér Real of Ajax-stunt: wie wint de Champions League?

13-02-2019 16:00 Laatste update: 16:00
94

Na twee maanden wachten zijn de achtste finales van de Champions League eíndelijk begonnen. Meteen maar met de deur in huis: wie denk jij dat op 1 juni in het Madrileense Estadio Wanda Metropolitano de hoofdprijs gaat pakken? We zijn heel benieuwd naar je mening. 

De langverwachte knock-outfase van de Champions League barstte deze week los met lekkere potjes in Rome (AS Roma-FC Porto) en Manchester (United-PSG). Woensdagavond komt Ajax in actie tegen Real Madrid, later deze maand staan absolute krakers tussen onder meer Liverpool en Bayern München en Atlético Madrid en Juventus op het programma.

De hamvraag is natuurlijk: welke Europese grootmacht wint op 1 juni in Madrid de Cup met de Grote Oren? Gaat juist een outsider met de zege aan de haal? Kan Ajax stunten tegen regerend kampioen Real en zelfs doorstoten naar de finale? En wordt het niet eens tijd voor een Engelse winnaar

Deze clubs zitten bij de laatste zestien van het miljardenbal: Ajax, Atlético Madrid, AS Roma, Borussia Dortmund, Bayern München, FC Porto, FC Barcelona, Juventus, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Olympique Lyon, Paris Saint-Germain, Real Madrid, Schalke 04 en Tottenham Hotspur

VoetbalPrimeur is benieuwd naar de kijk van onze lezers en users. Barst los in de comments! De leukste, meest opvallende en originele reacties worden verzameld en uitgelicht in een los stuk op VP. Dit is jouw kans om je mening te ventileren en te shinen op onze website.