FC Utrecht verrast en herenigt Jong PSV-trainer met Van den Brom

FC Utrecht verrast en herenigt Jong PSV-trainer met Van den Brom

Gepubliceerd: woensdag 13 februari 2019 om 17:05wo 13-02-2019 om 17:05

Laatste update: woensdag 13 februari 2019 om 17:23wo 13-02-2019 om 17:23

Dennis Haar maakt na dit seizoen de overstap van Jong PSV naar FC Utrecht. Dat maakt de nummer zes van de Eredivisie woensdag bekend. Haar gaat in de Domstad aan de slag als assistent van de nieuwe trainer John van den Brom.

Haar (42) heeft zijn handtekening gezet onder een driejarig contract. Op dit moment is hij nog trainer van Jong PSV. Haar werkte van 2006 tot en met 2017 bij AZ. Daar was hij jeugdtrainer, assistent-trainer van het eerste elftal en oefenmeester van Jong AZ. In die periode kreeg hij ook te maken met Van den Brom.

"We zijn er blij mee dat we Dennis hebben kunnen overtuigen om weer als assistent-trainer van John van den Brom aan de slag te gaan", reageert directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de Utrecht-website.

"De doelen en ambities die er bij FC Utrecht zijn speelden een belangrijke rol in de keuze van Dennis voor onze club. Hij ziet de potentie van de club en gelooft daarin. We hebben diverse goede gesprekken met Dennis gevoerd en zijn overtuigd van zijn kwaliteiten en het feit dat hij voor FC Utrecht een toegevoegde waarde is."

Haar had ook bij PSV kunnen blijven. Ricky Kruys, de huidige assistent van Dick Advocaat, heeft een doorlopend contract in Utrecht en blijft bij het eerste elftal betrokken. Met staflid Marinus Dijkhuizen is de club nog in gesprek voor volgend seizoen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws