'Ik heb me voorgenomen om niets meer over Feyenoord te zeggen'

'Ik heb me voorgenomen om niets meer over Feyenoord te zeggen'

Gepubliceerd: woensdag 13 februari 2019 om 20:52wo 13-02-2019 om 20:52

Laatste update: woensdag 13 februari 2019 om 20:55wo 13-02-2019 om 20:55

Dick Advocaat weigert zich bij Veronica uit te laten over Feyenoord. Vorige week maakte de trainer van FC Utrecht bekend dat hij niet naar de club uit Rotterdam-Zuid gaat, al zijn er mensen die denken dat er alsnog weer een opening komt.

Advocaat liet zich vorige week op de persconferentie gaan en vertelde dat hij niet blij was met het negatieve sentiment rond zijn persoon. Daarop besloot hij af te haken. "Dat was een momentopname. Het kwam een beetje verkeerd", zegt Advocaat bij Veronica.

Of het alsnog tot een transfer naar Feyenoord komt? "Ik heb me voorgenomen om daar niets meer over te zeggen. Het belangrijkste is dat we het goed afsluiten met Utrecht." Maar het is dus mogelijk dat Advocaat tóch aan de slag gaat bij Feyenoord. "Als je mijn carrière nakijkt, kan dat wel gebeuren, ja", zegt hij met een knipoog.

Advocaat hoopt zich met Utrecht te herpakken. Na de winterstop heeft de ploeg uit de Domstad moeite met het pakken van punten. "Tot 15 januari stonden we vierde en drie weken later stonden we zesde. We hebben een aantal wedstrijden verloren, net als Ajax. Ik boos? Ik kan niet zo goed tegen m'n verlies en onrecht. Dat kwam allemaal samen, dat vond ik vervelend."

Lees ook: Advocaat mogelijk toch trainer van Feyenoord: 'Deur staat toch weer op een kier'

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Advocaat naar Feyenoord gaan?

(677 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws