Bartomeu slaat deur dicht voor Barça-terugkeer Neymar: 'Bewandelen ander pad'

Bartomeu slaat deur dicht voor Barça-terugkeer Neymar: 'Bewandelen ander pad'

14-02-2019 11:29
9

FC Barcelona-voorzitter Josep Bartomeu heeft de deur dichtgeslagen voor Neymar. Het is een publiek geheim dat de Braziliaanse ster niet gelukkig is bij Paris Saint-Germain, maar de Catalanen zitten niet te wachten op zijn terugkeer.

"Ik heb de afgelopen jaren meerdere keren met Neymar gesproken. We hebben elkaar een keer ontmoet, maar zijn omgeving heeft mij nooit verteld dat hij wil terugkeren", laat Bartomeu weten aan Radio Kanal Barcelona. "Hij heeft ook niemand van de Barça-directie gebeld. Hij heeft een contract bij PSG, is bezig aan zijn tweede seizoen daar en een transfer is heel lastig."

Wedden

Meer odds

Bartomeu stond in 2017 machteloos, toen PSG bereid bleek om de optie van 222 miljoen euro in het contract van Neymar te lichten. Een terugkeer van de 27-jarige aanvaller 'is niet mogelijk', stelt de preses. "De club heeft sindsdien een ander pad bewandeld met Dembélé en Coutinho, dat pad moeten we volgen."

"Het zijn de twee grootste investeringen in de geschiedenis van de club wat betreft aankopen", vervolgt Bartomeu. "Wij vertrouwen honderd procent in hen."