BILD spreekt schande van actie Dortmund-spelers: 'Star-Friseur' in Londens hotel

BILD spreekt schande van actie Dortmund-spelers: 'Star-Friseur' in Londens hotel

14-02-2019 13:15
20

De spelers van Borussia Dortmund vinden hun kapsel belangrijker dan de voorbereiding op een Champions League-wedstrijd. Althans, dat schrijft BILD. De toonaangevende krant uit Duitsland geeft Dortmund er flink van langs.

Dortmund leed woensdagavond een kansloze nederlaag tegen Tottenham Hotspur (3-0), waardoor het bereiken van de kwartfinale van de Champions League een lastig verhaal wordt. Dat is voor BILD aanleiding om de boel eens flink op scherp te zetten bij de Bundesliga-koploper.

Het Duitse medium achterhaalde dat de selectie van trainer Lucien Favre de avond voor de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen Tottenham bezoek kreeg van een topkapper. 'In plaats van zich te verdiepen in hun tegenstander, zijn de spelers blijkbaar bezig met hun haren en laten ze een kapper overkomen', sneert BILD.

De kop boven het artikel is veelzeggend: 'BVB-spelers lieten sterkapper naar hotel komen. Daarna werden ze door Tottenham geschoren.' Dortmund heeft de laatste weken de wind tegen. De afgelopen twee competitieduels leverden geen zege op en in de beker was Werder Bremen te sterk.