Overmars laat zich uit over Sanchez: 'Weet niet of dat een goede beslissing was'

Overmars laat zich uit over Sanchez: 'Weet niet of dat een goede beslissing was'

Gepubliceerd: donderdag 14 februari 2019 om 18:36do 14-02-2019 om 18:36

Marc Overmars vraagt zich af of Alexis Sanchez er goed aan heeft gedaan om Arsenal te verlaten. De Chileen komt bij Manchester United totaal niet uit de verf.

"Ik heb veel respect voor Alexis, omdat hij het extreem goed heeft gedaan bij Arsenal", zegt Overmars, oud-speler van The Gunners, tegen het Chileense ADN Deportes. "Ik weet niet of het een goede beslissing was om weg te gaan."

Overmars speelde van 1997 tot 2000 voor Arsenal en moest zich flink aanpassen aan het Engelse voetbal. "Het Engelse voetbal verandert je, het kiepert je ondersteboven. Ik moest echt aanpoten. Arsène Wenger kwam een jaar voordat ik kwam. Dennis Bergkamp liet een grote indruk achter. Het was een geweldige tijd. Ik denk dat we de historie van de club een beetje hebben veranderd."

"Dit soort spelers zijn belangrijk voor Arsenal, omdat daar erg de focus op ligt", vervolgt Overmars over Sanchez. "Na het vertrek van Alexis probeerde Arsenal een vergelijkbare speler te contracteren, maar dat lukte niet. Dus hij zou terug kunnen gaan naar Arsenal."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Sanchez terug naar Arsenal?

(1335 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws