'Ik denk dat we gisteren dé opvolger van Sergio Ramos hebben gezien: De Ligt'

'Ik denk dat we gisteren dé opvolger van Sergio Ramos hebben gezien: De Ligt'

14-02-2019 19:33
67

Kenneth Perez heeft woensdagavond de opvolger van Sergio Ramos bij Real Madrid rond zien lopen in Amsterdam: Matthijs de Ligt. De Deense analist was zeer onder de indruk van beide aanvoerders.

"Ik heb erg genoten van Sergio Ramos, hoe verschrikkelijk goed hij is.. Hij was de enige die liet zien van: dit is lekker, toen de goal (van Nicolas Tagliafico, red.) werd afgekeurd. Dat zag je niet bij een andere verdediger", zegt Perez bij FOX Sports. "Ik denk dat we gisteren dé opvolger van een van de beste verdedigers hebben gezien: De Ligt. Die was ook echt heel erg goed."

Wedden

Meer odds

Perez vindt het jammer dat Ajax niet heeft kunnen winnen. "Je zag duidelijk dat de trainer van Real (Solari, red.) het team probeerde aan te wakkeren, want in de eerste helft waren ze zo nonchalant. Het is zonde dat Ajax zichzelf niet beloonde en Real Madrid afstrafte voor die houding."

"Het niveau is net iets hoger, waardoor ze iets sneller gingen handelen en iets te gehaast gingen schieten. Als je dan ziet hoe Benzema afwerkt, dat is de rust zelve. Daar zit nog wel een verschil in kwaliteit tussen."