'Juventus wil verbannen Icardi, maar weigert torenhoge afkoopsom te betalen'

'Juventus wil verbannen Icardi, maar weigert torenhoge afkoopsom te betalen'

14-02-2019 20:11
10

Juventus heeft een oogje op Mauro Icardi, maar hikt tegen de torenhoge afkoopsom aan van de Argentijnse spits. Zijn werkgever Internazionale verlangt 110 miljoen euro voor hem.

Juventus is geïnteresseerd in Icardi, maar wil dat bedrag niet betalen, meldt La Gazzetta dello Sport. De 110 miljoen staat niet gelijk aan de waarde die Icardi momenteel heeft voor Inter. De spits is geen aanvoerder meer en besloot om niet mee te reizen met Inter, dat tegen Rapid Wien speelt in de Europa League. Icardi heeft bij Inter nog een contract tot 2021, maar de vraag is of hij die gaat uitdienen. La Gazzetta stelt voor dat Inter de vraagprijs van 110 miljoen halveert.

Icardi's vrouw Wanda, die ook zijn zaakwaarnemer is, staat erom bekend dat ze het onderste uit de kan wil halen en geen gemakkelijke onderhandelingspartner is. Dat is onder meer de reden dat clubs van formaat afhaken: zij kunnen niet voldoen aan de eisen van het kamp-Icardi.

Momenteel liggen er geen concrete aanbiedingen op tafel voor de spits, maar Juventus blijft de situatie van Icardi in de gaten houden. De Oude Dame wilde Icardi afgelopen zomer al hebben, maar hij was geen optie meer toen Cristiano Ronaldo overkwam van Real Madrid.