Geen duidelijkheid rond Robben: 'Probleem dat we niet precies weten wat het is'

Geen duidelijkheid rond Robben: 'Probleem dat we niet precies weten wat het is'

15-02-2019 07:47
19

Bayern München kan vrijdagavond in de competitiewedstrijd tegen FC Augsburg nog altijd niet beschikken over Arjen Robben. De buitenspeler stelt dat er niet precies duidelijk is waar hij last van heeft.

"Het gaat nog altijd niet goed", aldus Robben tegenover BILD over de bovenbeenblessure die hem al sinds eind november aan de kant houdt. "Helaas is het probleem dat we niet precies weten wat het is", vervolgt de Nederlander.

Wedden

Meer odds

Robben gaf eerder dit seizoen aan bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij Der Rekordmeister. De Nederlander speelde voor het laatst in de Champions League-wedstrijd tegen Benfica. Daarna was hij twee keer dicht bij een rentree, maar kreeg hij te maken met een terugslag. "Het is zeer, zeer frustrerend", erkent Robben. "Het is mentaal lastig. Je wilt aan de slag, je voelt je eigenlijk goed."

Bayern München zou de aanvallende impulsen van Robben goed kunnen gebruiken. Der Rekordmeister is nog in de race voor het Duits kampioenschap, speelt ook nog in de DFB-Pokal en staat volgende maand tegenover Liverpool in de achtste finale van de Champions League.