Van Bronckhorst grapt: 'Weekend begint met domper: Valverde verlengt bij Barça'

Van Bronckhorst grapt: 'Weekend begint met domper: Valverde verlengt bij Barça'

Gepubliceerd: vrijdag 15 februari 2019 om 14:18vr 15-02-2019 om 14:18

Laatste update: vrijdag 15 februari 2019 om 14:40vr 15-02-2019 om 14:40

Giovanni van Bronckhorst kan tegen FC Groningen niet beschikken over Ridgeciano Haps en Tyrell Malacia. Malacia is weer aangesloten bij de groep, maar kan zondag nog niet in actie komen. Haps heeft wat langer nodig.

"Ik beschik nu over een brede groep. Ook Malacia is weer aangesloten, maar is nog niet speelklaar", citeert RTV Rijnmond Van Bronckhorst op de persconferentie. "Haps kan zondag nog niet spelen." Sam Larsson kan wel in actie komen tegen Groningen.

Door de absentie van Malacia en Haps staat Calvin Verdonk ook tegen Groningen in de basis. "Na het wegvallen van Haps en Malacia pak je een jongen uit de eigen beloften erbij. Hij heeft er zelf voor gezorgd dat hij nu veel minuten maakt. Hij presteert ook goed in de topwedstrijden", zegt Van Bronckhorst. 

Van Bronckhorst reageerde met een knipoog op het nieuws dat Ernesto Valverde zijn contract bij FC Barcelona heeft verlengd. Daardoor heeft de Feyenoord-trainer na dit seizoen een optie minder. "Ik zag net dat Valverde heeft verlengd bij FC Barcelona. Het weekend begint met een domper. Er zit voor mij geen druk achter. Ik heb de luxe dat ik aan het einde van het seizoen kan kijken wat mijn gevoel is. Ik heb nog geen concrete aanbiedingen gehad."

Poll

Gaat Feyenoord winnen van FC Groningen?

(655 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws