Lof voor 'nieuwe Pogba': Het verbaast me niet als hij ooit bij Juventus komt

Lof voor 'nieuwe Pogba': "Het verbaast me niet als hij ooit bij Juventus komt"

15-02-2019 15:46 Laatste update: 15:56
7

Bruno Genesio beseft dat hij met Tanguy Ndombele goud in handen heeft. De middenvelder van Olympique Lyon wordt door zijn trainer zelfs vergeleken met Paul Pogba. 

Ndombele brak vorig seizoen door in het elftal van Lyon en is ook dit jaar niet meer weg te denken uit de ploeg van Genesio. "Hij is fysiek sterk en technisch", zegt hij tegen Tuttosport. "Hij kan drie spelers passeren met één beweging en als hij begint met rennen is het lastig om hem af te stoppen. Hij is heel precies in de stappen die hij zet. Hij dribbelt goed en is intelligent. Ik houd niet van vergelijken, maar hij kan de nieuwe Pogba worden."

"Tanguy kan overal spelen. Hij is onlangs ook begonnen met scoren, maar ik verwacht dat hij daar in de toekomst beter in wordt. Hij moet een middenvelder worden die acht á tien goals per seizoen maakt. Tanguy wordt iemand die goed genoeg is voor een topclub, dus het verbaast me niet als hij ooit bij Juventus komt. Maar omdat ik zijn trainer ben, hoop ik dat ik wat langer van hem kan genieten bij Lyon."

Volgens transfergeruchten uit Engeland hebben Manchester United, Manchester City en Tottenham Hotspur belangstelling voor Ndombele, die in 2017 werd verkocht door Amiens.