BN De Stem: Oude bekende Allach keert mogelijk terug naar Nederland

BN De Stem: Oude bekende Allach keert mogelijk terug naar Nederland

16-02-2019 07:10
22

Mo Allach keert mogelijk terug naar Nederland. De Nederlander is in beeld om de nieuwe technisch manager van NAC Breda te worden. Dat meldt BN De Stem zaterdag. De rvc van NAC heeft de afgelopen periode gesprekken gevoerd met Allach, die momenteel clubloos is. 

NAC heeft afscheid genomen van Pierre van Hooijdonk, die de club belangeloos heeft geholpen en vijf nieuwe spelers heeft aangeleverd. Zoals afgesproken zouden beide partijen uit elkaar gaan. 'Volgens ingewijden ambieert de 49-jarige oud-speler voor de (nabije) toekomst geen enkele functie meer binnen de club', schrijft BN De Stem. Van Hooijdonk richt zich op zijn werk als analist bij de NOS.

Van Hooijdonk maakte deel uit van het tijdelijke technisch hart, samen met trainer Mitchell van der Gaag en manager jeugdopleiding Tim Gilissen. Gilisen heeft interesse om de nieuwe technisch manager te worden, maar wordt intern nog te licht bevonden. De afgelopen periode zijn er gesprekken gevoerd met Allach, die in Nederland werkzaam was bij VVV-Venlo, FC Twente, RKC Waalwijk en Vitesse.

In november 2017 maakte Allach bekend dat hij zou vertrekken bij Vitesse. Hij ging aan de slag bij het Israëlische Maccabi Haifa, waar hij het een jaar heeft volgehouden.