Rosario baalt: 'Dus sta ik hier weer met hetzelfde gevoel als vorige week'

Rosario baalt: 'Dus sta ik hier weer met hetzelfde gevoel als vorige week'

17-02-2019 08:05
61

Pablo Rosario baalt van het feit dat PSV na twee tegendoelpunten weer achter de feiten aanliep, maar is wel trots dat zijn ploeg veerkracht toonde en door een late goal van Donyell Malen alsnog een punt overhield aan het duel in Heerenveen.

Net als in het duel tegen FC Utrecht van vorige week (2-2) kwam PSV op een 2-0 achterstand. "Dus sta ik hier met hetzelfde gevoel als vorige week", vertelt Rosario voor de camera van VTBL. "Net als vorige week begin je matig en krijg je uit twee schoten op doel twee goals tegen. Dan loop je weer achter de feiten aan."

"We deden het eigenlijk best goed", analyseert de jonge middenvelder de wedstrijd die zijn ploeg op de mat legde. "Maar we geven die goals natuurlijk wel te makkelijk weg. We laten nu twee keer na om de wedstrijd goed te beginnen, maar gelukkig weten wij het altijd weer om te draaien."

PSV maakte immers diep in blessuretijd de gelijkmaker. "We willen echt voor elkaar strijden", legt Rosario uit. "Natuurlijk zijn we boos op elkaar dat we het in de eerste helft zo weggeven, maar we steken de koppen bij elkaar om daarna toch weer die inhaalslag te maken. Dat is een hele grote kracht van ons team."