'Altijd maar die vragen, vragen, vragen. Hopelijk krijg ik ze vandaag even niet'

'Altijd maar die vragen, vragen, vragen. Hopelijk krijg ik ze vandaag even niet'

17-02-2019 08:39
17

Leonid Slutsky is zijn spelers erg dankbaar. De Russische coach van Vitesse zag hoe zijn ploeg moeite had met Willem II, maar uiteindelijk wel met 3-2 wist te winnen. Slutsky was vooral te spreken over de inzet van zijn manschappen.

De druk op de Russische trainer nam door de matige resultaten van de afgelopen weken toe. "Dit is dus een enorme opluchting", geeft Slutsky toe voor de camera's van FOX Sports. "Toen de scheidsrechter affloot was het dus juichen geblazen. Het is een moeilijke tijd voor mij, maar het team liet een hoog niveau van intensiteit en spirit zien. Ze deden het niet alleen voor het team, maar ook voor mij. Daar ben ik erg dankbaar voor."

Wedden

Meer odds

"Als mensen me nu nog vragen stellen over te defensief voetbal kan ik er echt geen antwoord meer op geven", vervolgt de Rus. "We speelden met twee spitsen en wisselden vervolgens ook nog aanvallend. Daarnaast hebben we in iedere competitiewedstrijd gescoord. In de beker bleven we een keer zonder goal, maar in iedere competitiewedstrijd scoren we één, twee of drie keer. Maar toch altijd weer die vragen, vragen, vragen. Hopelijk krijg ik ze vandaag niet."