El Hamdaoui over vete met De Boer: 'Hij zei dat hij mij geen uitleg schuldig was'

El Hamdaoui over vete met De Boer: 'Hij zei dat hij mij geen uitleg schuldig was'

17-02-2019 22:19
47

Mounir El Hamdaoui onderhield tijdens zijn Ajax-tijd een op zijn zachtst gezegd gespannen relatie met trainer Frank de Boer. Toen deze in december 2010 Martin Jol opvolgde als trainer, belandde de toenmalig clubtopscorer op een zijspoor.

Later werd El Hamdaoui zelfs naar het tweede elftal verbannen. Tijdens de eerste wedstrijd onder leiding van De Boer was het al 'raak', herinnert de huidige Excelsior-spits zich. "We hadden een tactische bespreking en ik bleek op de bank te zitten, terwijl ik daarvoor alles gespeeld had", vertelt hij zondagavond bij VTBL.

El Hamdaoui vroeg De Boer om tekst en uitleg. "Ik zei: trainer, mag ik even met u praten? Ik vroeg hem niet zozeer waarom ik op de bank zat, maar waarom hij niet eerst naar me toe was gekomen. Ik denk dat het heel normaal is om zo met elkaar om te gaan." De reactie van de huidige trainer van Atlanta United deed de wenkbrauwen van El Hamdaoui fronsen. "Hij antwoordde dat hij mij geen uitleg schuldig was. Ik zei: oké, dat is wel heel apart."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie