Kritiek op 'slap en lusteloos' PSV: Schijnbaar is het kwartje nog niet gevallen

Kritiek op 'slap en lusteloos' PSV: "Schijnbaar is het kwartje nog niet gevallen"

18-02-2019 09:46
57

Het nieuwe puntenverlies bij sc Heerenveen is een waarschuwing voor PSV. Dat stelt Gertjan Verbeek, die ziet dat er na de winterstop iets is veranderd in Eindhoven.

"Het karakter komt elke keer in de tweede helft naar boven, maar dan staan ze al 2-0 achter", aldus Verbeek bij FOX Sports. "PSV begon ook tegen Heerenveen slap, lusteloos en niet agressief. Dan is Heerenveen een te goede tegenstander om zomaar te verslaan. Het is niet de eerste keer dat het gebeurt."

Wedden

Meer odds

"Laat het een goede waarschuwing zijn", vervolgt de analist. PSV verloor in de laatste twee competitieduels vier punten. "Dat is te veel als je kampioen wilt worden. Ook gezien het feit dat Ajax weinig laat liggen. Als ze zo beginnen als in de tweede helft, rollen ze Heerenveen waarschijnlijk met 2-0 of 3-0 op. Schijnbaar is het kwartje nog niet gevallen."

Verbeek denkt dat er een 'aantal dingen' meespelen bij de vormdip in Eindhoven. "Spelers die gaan vertrekken, veranderingen binnen de selectie, jongens waar anders naar gekeken wordt, salarissen die op straat komen te liggen..."