Janssen waarschuwt 'gelukkig' PSV: Dat gaat een keer stoppen

Janssen waarschuwt 'gelukkig' PSV: "Dat gaat een keer stoppen"

18-02-2019 14:59 Laatste update: 15:28
64

Theo Janssen ziet dat PSV het de laatste wedstrijden lastig heeft. De oud-voetballer van onder meer Vitesse, FC Twente en Ajax denkt het een keer ophoudt met het geluk van de Eindhovenaren.

"Ze hebben nu het geluk mee", zegt Janssen aan tafel bij VTBL. "Maar als je naar de laatste wedstrijden kijkt, zijn het allemaal lastige wedstrijden geweest. Ze hebben geen wedstrijd makkelijk gewonnen de laatste weken. Tuurlijk is het mooi voor hen en daar zullen ze ook heel blij mee zijn, maar dat gaat een keer stoppen."

Wedden

Meer odds

Willem van Hanegem, die ook aan tafel zit, deelt de mening van Janssen. Hij voegt eraan toe dat hij een ander PSV ziet dan voor de winterstop. "Het avontuurlijke is een beetje weg bij de ploeg", vindt De Kromme. "Hun manier van spelen ligt ook aan de stand. Je staat bovenaan en wilt de koploper blijven, dus is het logisch dat je alleen maar de aanval zoekt.''

PSV speelde afgelopen zaterdag gelijk tegen SC Heerenveen (2-2) en zag Ajax door de zege op NAC Breda (5-0) twee punten inlopen. De regerend landskampioen heeft vier punten meer dan de Amsterdammers.