Contractverlenging bij PSV: 'Ik wil zo snel mogelijk in de basis staan'

Contractverlenging bij PSV: 'Ik wil zo snel mogelijk in de basis staan'

Gepubliceerd: maandag 18 februari 2019 om 18:33ma 18-02-2019 om 18:33

Jordan Teze heeft maandag zijn contract bij PSV verlengd tot de zomer van 2021, met een optie voor een extra seizoen. De negentienjarige rechtsback bereikte vorige maand al een mondeling akkoord met de Eredivisie-koploper.

"Ik ben heel erg tevreden, maar ik wil altijd meer. Mijn volgende stap is officieel aansluiten bij PSV 1", laat Teze weten op de clubsite. "Ik ga dit vanavond met mijn familie vieren. Zij zijn erg belangrijk voor me. Je hebt ups en downs en zij steunen me altijd. Samen met hen heb ik een plan uitgestippeld. Ik wil zo snel mogelijk bij PSV 1 in de basis staan, ik ben erg gretig."

De jeugdinternational ziet nog wel verbeterpunten. "Verdedigend moet ik nog stappen zetten. Het is aan mij om dit bij Jong PSV te laten zien en een overstap af te dwingen." Technisch manager John de Jong is vooral trots dat Teze bij de club blijft. "De doormstroom vanuit onze jeugdopleiding wordt hiermee weer bezegeld. We zijn hier erg trots op vanuit de club."

Teze doorliep de volledige jeugdopleiding van PSV. Hij debuteerde dit seizoen in de Eredivisie tegen PEC Zwolle. De vleugelverdediger maakt officieel nog deel uit van de selectie van Jong PSV, waarvoor hij dit seizoen veertien keer in actie kwam.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws