Football London: Niet iedereen bij Arsenal overtuigd van kwaliteiten Overmars

Football London: Niet iedereen bij Arsenal overtuigd van kwaliteiten Overmars

Gepubliceerd: maandag 18 februari 2019 om 20:59ma 18-02-2019 om 20:59

Marc Overmars is een van de belangrijkste kandidaten om director of football te worden bij Arsenal, maar intern is niet iedereen volledig overtuigd van de capaciteiten van de directeur spelersbeleid van Ajax. Althans, dat schrijft Football London, dat alle kandidaten onder de loep neemt. 

Overmars heeft naar verluidt concurrentie van Monchi (AS Roma) en Steve Morrow (hoofd scouting van Arsenal), die ook in beeld zijn om een technische functie te bekleden bij Arsenal. 'Ondanks dat hij niet zoveel ervaring heeft als Monchi, is zijn werk bij Ajax heel indrukwekkend, ondanks dat de Amsterdamse grootmacht sinds 2014 geen kampioen meer is geweest', schrijft Football London over Overmars.

'Overmars heeft spelers gekocht voor weinig geld en verkocht voor veel geld. Frenkie de Jong werd voor 75 miljoen verkocht en op Davinson Sanchez werd 35 miljoen euro winst gemaakt', aldus het Engelse medium.

'Er wordt gespeculeerd over dat Overmars een van de belangrijkste kandidaten is, maar een aantal mensen bij Arsenal twijfelt of hij in de moordende markt van de Premier League kan opereren.'

Lees ook: 'Arsenal wil topfavoriet Overmars deze zomer definitief naar Londen halen'

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws