'Real Madrid tikt half jaar na dato alsnog 50 miljoen af en haalt weer Braziliaan'

'Real Madrid tikt half jaar na dato alsnog 50 miljoen af en haalt weer Braziliaan'

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 07:30di 19-02-2019 om 07:30

Real Madrid lijkt zijn tweede Braziliaanse aanwinst voor komend seizoen zo goed als binnen te hebben. Volgens Marca gaat FC Porto-verdediger Eder Militao volgend seizoen zijn landgenoot Rodrygo Goes gezelschap houden in het Estadio Santiago Bernabeu.

De doorgaans goed ingevoerde sportkrant stelt dat er al een contract klaarligt in de Spaanse hoofdstad: de 21-jarige Militao hoeft naar verluidt alleen nog zijn handtekening te zetten. Afgelopen winter leek Real Madrid al voor vijftig miljoen euro zaken te doen met FC Porto, maar die deal ging op het allerlaatste moment niet door. Militao's oude club Sao Paulo meende recht te hebben op een opleidingsvergoeding van zes miljoen euro en FC Porto vond dat Real Madrid dit bedrag moest ophoesten. Naar verwachting gaat De Koninklijke nu alsnog een transfersom van vijftig miljoen euro betalen.

De 21-jarige verdediger werd onlangs nog in verband gebracht met Juventus, dat in de enkelvoudig Braziliaans international een alternatief zou zien voor Matthijs de Ligt. Volgens Marca was Juventus-directeur Fabricio Paratici inderdaad naar de Champions League-wedstrijd tussen AS Roma en FC Porto afgereisd om Militao aan het werk te zien. Real Madrid raakte echter niet in paniek en bleef op pole position liggen voor de verdediger.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws