'Ontevreden Marcelo klopt aan bij Real-directeur en lijkt op weg naar de uitgang'

'Ontevreden Marcelo klopt aan bij Real-directeur en lijkt op weg naar de uitgang'

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 09:35di 19-02-2019 om 09:35

Marcelo is met twaalf dienstjaren één van de langstzittende spelers in de Real Madrid-selectie, maar de dertigjarige Braziliaan is de laatste weken uit de gratie geraakt. De linksback is in de hiërarchie voorbijgestreefd door Sergio Reguilón en lijkt aan zijn laatste maanden bij De Koninklijke bezig.

Volgens El Partidazo de COPE heeft Marcelo inmiddels aangeklopt bij het Real Madrid-bestuur. De Braziliaan heeft zou zijn onvrede over zijn bijrol hebben besproken met directeur José Ángel Sánchez tijdens een onderhoud van één uur. Hoewel Marcelo nog een contract tot medio 2020 heeft, neemt het Spaanse medium aan dat hij komende zomer verder gaat kijken.

De 58-voudig Braziliaans international liet gaf onlangs nog een interview waarin hij stelde dat hij bereid is om plaats te maken, wanneer hij niet meer nodig is in Madrid. Juventus wordt al langere tijd genoemd als mogelijke nieuwe werkgever van Marcelo, die in Turijn herenigd zou kunnen worden met zijn oude Real Madrid-maatje Cristiano Ronaldo.

Poll

Is Marcelo over zijn top heen?

(3090 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws