'De naam van Stam zingt rond, hij staat er goed op bij de Vrienden van Feyenoord'

'De naam van Stam zingt rond, hij staat er goed op bij de Vrienden van Feyenoord'

Gepubliceerd: dinsdag 19 februari 2019 om 15:34di 19-02-2019 om 15:34

De naam van Jaap Stam zingt rond bij Feyenoord. Valentijn Driessen, chef voetbal van De Telegraaf, zegt dat dinsdag in een podcast. 

"Ik hoorde de naam van Jaap Stam in de wandelgangen", aldus Driessen. "Hij schijnt er heel goed op te staan bij de vrienden van Feyenoord. Iemand die bij PSV en bij Ajax heeft gevoetbald, een international die in diverse keukens heeft gekeken... Of hij de man is voor Feyenoord, dat moet je afwachten."

Een paar weken geleden leek Dick Advocaat nog de opvolger van Giovanni van Bronckhorst te worden in De Kuip. De Hagenaar besloot zélf echter af te zeggen. "De functie ligt nog open bij Feyenoord, zolang blijft Dick natuurlijk nog wel in beeld. Je hoort wel dat-ie misschien té snel een beslissing heeft genomen", vervolgt Driessen. 

"De kans is aanwezig dat Feyenoord nog wel bij hem terugkomt - maar niet nu, ook niet over een paar weken. Dan moet je denk aan een paar maanden. Maar willen ze zo lang stil blijven zitten?"

Stam is sinds begin januari trainer van PEC Zwolle. Eerder stond de oud-verdediger in Engeland aan het roer bij Reading. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws