LIVE: Doelpuntloze CL-avond, geen goals in Liverpool en Lyon (gesloten)

LIVE: Doelpuntloze CL-avond, geen goals in Liverpool en Lyon (gesloten)

19-02-2019 22:52 Laatste update: 22:53
78

Dinsdagavond staan er opnieuw twee prachtige affiches op het programma in de UEFA Champions League. Liverpool neemt het in eigen stadion op tegen Bayern München en Olympique Lyon speelt op eigen veld tegen FC Barcelona. VoetbalPrimeur houdt je in dit liveblog live op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Op Anfield speelt het Liverpool van Jürgen Klopp de heenwedstrijd tegen Bayern München. De finalist van vorig jaar kan dinsdagavond niet beschikken over Virgil van Dijk, hij is geschorst. Ook Joe Gomez en Alex Oxlade-Chamberlain zijn er in zeker niet bij. Die andere Nederlander in de selectie, Georginio Wijnaldum, wordt wél in de basis verwacht. Bij Bayern München, dat boven Ajax eindigde in de poule, is Arjen Robben nog altijd geblesseerd. Thomas Müller ontbreekt door een schorsing die hij opliep na zijn karatetrap in de laatste groepswedstrijd tegen Nicolas Tagliafico.

In Frankrijk wordt bij Olympique Lyon - FC Barcelona ook één Nederlander in de basis verwacht. Memphis Depay maakt deel uit van de voorste linie van de Fransen, die het wel moeten doen zonder de geschorste Nabil Fekir. Kenny Tete zit ook bij de selectie. De enige Nederlander in de selectie van FC Barcelona ontbreekt door een blessure: Jasper Cillessen heeft nog te veel last van een spierscheuring.

Opstelling Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Fabinho, Robertson; Wijnaldum, Henderson, Keita; Mane, Salah, Firmino.
Opstelling Bayern München: Neuer; Kimmich, Süle, Hummels, Alaba; Javi Martinez, Thiago; Gnabry, James, Coman; Lewandowski

Opstelling Olympique Lyon: Lopes; Dubois, Marcelo, Denayer, Marcal; Aouar, Ndombele; Traoré, Depay, Terrier; Dembélé
Opstelling FC Barcelona: Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Alba; Sergi Roberto, Rakitic, Busquets; Dembélé, Messi, Suarez