'FC Groningen heeft de smaak te pakken en haalt Fledderus terug naar de club'

'FC Groningen heeft de smaak te pakken en haalt Fledderus terug naar de club'

20-02-2019 06:43 Laatste update: 08:08
13

FC Groningen gaat Mark-Jan Fledderus terughalen, meldt het Dagblad van het Noorden woensdagochtend. De 36-jarige Drent voetbalde tussen 2004 en 2008 in het groen-wit en lijkt nu de nieuwe technisch directeur in Groningen te gaan worden.

Fledderus vervult momenteel diezelfde functie bij Heracles Almelo, waar hij in 2017 zijn carrière afsloot. De oud-middenvelder beaamt tegenover DvhN dat hij is benaderd vanuit Groningen, maar onthoudt zich van verder commentaar. Ook FC Groningen wil nog niet op de zaken vooruitlopen. Volgens het medium is de kans echter groot dat Fledderus al voor 1 maart gepresenteerd gaat worden.

Wedden

Meer odds

De nieuwe technisch directeur gaat een driemanschap vormen met commercieel directeur Robbert Klaver en algemeen directeur Wouter Gudde, onlangs losgeweekt bij Excelsior. De sportieve leiding is momenteel nog in handen van voorzitter Hans Nijland en technisch manager Ron Jans, die als FC Groningen-trainer nog samenwerkte met Fledderus. Nijland en Jans stappen echter aan het einde van het seizoen op.