Van Bommel oogst lof voor Lozano-wissel: 'Voor zondag nu helemaal op scherp'

Van Bommel oogst lof voor Lozano-wissel: 'Voor zondag nu helemaal op scherp'

21-02-2019 07:31 Laatste update: 07:33
46

Huub Stevens vindt dat Mark van Bommel veel goed doet als trainer van PSV. De oud-trainer van de Eindhovenaren neemt als voorbeeld de wissel van Hirving Lozano van afgelopen weekend.

"Met zo'n wissel van Hirving Lozano afgelopen weekend laat hij zien dat hij gezag heeft en aanvoelt wat een wedstrijd nodig heeft", stelt hij tegenover het Eindhovens Dagblad. "Natuurlijk is Lozano een topspeler, maar dan gaat het vooral om zijn individuele klasse en niet direct om de teamtaken. Zit hij totaal niet in de wedstrijd, dan kun je hem misschien maar beter een keer snel wisselen. Grote kans dat hij voor zondag nu helemaal op scherp staat."

Wedden

Meer odds

Komende zondag staat de topper tussen PSV en Feyenoord op het programma. Stevens kijkt enorm naar die wedstrijd uit. "Hoe hoog Feyenoord ook staat of hoeveel punten ze ook hebben, het is net als PSV-Ajax altijd een topper. Wedstrijden met een aparte sfeer, waarin het stadion vanaf de eerste seconde geladen is. Beide ploegen hebben nu wat problemen, maar ik verwacht zeker dat PSV thuis iets extra's heeft."