Feyenoord waarschuwt fans: zwarthandel in kaarten voor Feyenoord - Ajax

Feyenoord waarschuwt fans: zwarthandel in kaarten voor Feyenoord - Ajax

21-02-2019 10:13 Laatste update: 10:16
39

Feyenoord-supporters die online aan een kaartje willen komen voor de bekerwedstrijd tegen Ajax, moeten oppassen. De Rotterdammers laten via de officiële kanalen weten dat er sprake is van zwarthandel in de tickets.

'Op diverse websites bieden supporters die in het bezit zijn van een kaart, hun toegangsbewijs voor de halve finale aan tegen woekerprijzen', aldus Feyenoord op de eigen website. Het doorverkopen van kaarten voor commerciële doeleinden is niet toegestaan. Supporters riskeren een stadionverbod van achttien maanden en een geldboete tot 450 euro.

De club heeft inmiddels al zo'n honderd kaarten vanwege zwarthandel geblokkeerd en blijft de komende dagen actief online advertenties controleren en kaarten blokkeren. 'Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als supporters door zwarthandel gedupeerd worden', laat de club wel weten.

De halve finale van de beker tussen Feyenoord en Ajax vindt komende woensdag plaats in Rotterdam. Het is voor Feyenoord de enige kans op een prijs dit seizoen. De supporters hebben goede hoop: eind januari was Feyenoord in competitieverband nog met liefst 6-2 te sterk voor de Amsterdammers.