De Boer vult 1'tje in: Feyenoord staat niet in Rotterdam, niet in De Kuip

De Boer vult 1'tje in: "Feyenoord staat niet in Rotterdam, niet in De Kuip"

21-02-2019 13:12 Laatste update: 17:29
63

Het wordt voor Feyenoord een bijna onmogelijke opgave om komende zondag een resultaat te halen bij PSV. Dat stellen enkele kenners tegenover FOX Sports.

FOX-commentator Vincent Schildkamp verwacht dat PSV, ondanks de mindere resultaten van de laatste weken, gaat winnen. Hij ziet dat de Eindhovenaren iets unieks hebben. "PSV heeft ook weer niet zo slecht gespeeld als men ons doet geloven'', vertelt Schildkamp. Er zit een verbetenheid in PSV, een teamgeest, die andere ploegen in de Eredivisie niet hebben."

Feyenoord behaalde dit seizoen goede resultaten in de topwedstrijden tegen Ajax (6-2) en PSV (2-1). Volgens Ronald de Boer is dat afhankelijk van het feit dat de ploeg in die duels thuis speelde. "Feyenoord staat niet in Rotterdam, niet in De Kuip, en dat is dan een heel ander Feyenoord. Ik verwacht dat PSV in het Philips Stadion de boventoon voert."

Ondanks die overwinningen heeft Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka weinig vertrouwen in de Rotterdammers. "Feyenoord zit nu wel zo diep dat ze, ook niet als ze de koppen bij elkaar hebben gestoken, het wat op gaat leveren."

Het duel in Eindhoven begint komende zondag om 14.30 uur.