'PSV neemt besluit: geen verdere stappen na verplaatsen Ajax - PEC'

'PSV neemt besluit: geen verdere stappen na verplaatsen Ajax - PEC'

22-02-2019 11:01 Laatste update: 11:14
118

PSV is het niet eens met de manier waarop de KNVB besloot om de competitiewedstrijd tussen Ajax en PEC Zwolle te verplaatsen, maar zal geen actie ondernemen. Dat meldt Eindhovens Dagblad.

De Eindhovenaren zijn helemaal niet te spreken over het feit waarop het verzetten van de wedstrijd werd gecommuniceerd door competitieleider Jan Bluyssen. De KNVB zou plotseling hebben besloten om eerder gemaakte afspraken over het verplaatsen van wedstrijden voor internationale duels, aan te passen.

Volgens het ED richt de woede van PSV zich dan ook vooral op het opeens aanpassen van de regels. 'PSV wil dat de KNVB betrouwbaar is en zich houdt aan afspraken die in eerdere overleggen tot ongeschreven of geschreven regels hebben geleid. Die regels worden nu midden in de competitie versoepeld en opgerekt en dat is Gerbrands in het verkeerde keelgat geschoten', schrijft het medium.

PSV heeft duidelijk gemaakt het niet eens te zijn met het besluit van de KNVB, maar heeft volgens het ED besloten geen verdere stappen te ondernemen. Het is nog niet bekend of PEC Zwolle van plan is stappen te ondernemen