Van Bommel staat handvol spelers af voor subtopper tussen Jong PSV en Roda

Van Bommel staat handvol spelers af voor subtopper tussen Jong PSV en Roda

22-02-2019 13:03 Laatste update: 13:07
51

Jong PSV treedt vrijdagavond met een versterkt team aan tegen Roda JC in de Keuken Kampioen Divisie. De Eindhovense beloften kunnen onder meer een beroep doen op Mohammed Ihattaren.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ihattaren debuteerde onlangs al in de Eredivisie en kan nu ook zijn eerste minuten maken in de Eerste Divisie. Naast het zeventienjarige toptalent stonden tijdens de afsluitende training voor het duel met de Limurgers ook Armando Obispo, Dante Rigo, Michal Sadilek, Mauro Júnior, Joël Piroe en doelman Mike van den Meulenhof op het veld.

Zij zijn allemaal opgenomen in de wedstrijdselectie en kunnen dus hun opwachting maken tijdens het treffen tussen de nummer vijf (Jong PSV) en zes (Roda JC) van de ranglijst. Het verschil is slechts twee punten. Mocht het handvol talenten in actie komen dan zijn ze ook nog gewoon inzetbaar voor de Eredivisie-topper tussen PSV en Feyenoord.

Voor de Eindhovenaren is het regelmatig een puzzel om de spelers voldoende speeltijd te geven. De jongelingen moeten minuten maken, maar als trainer Mark van Bommel ze op de bank zet mogen ze op maandagen niet meer meedoen met de beloften.