Van Bommel: 'Het is niet zo dat we er superveel tegenkrijgen hè

Van Bommel: 'Het is niet zo dat we er superveel tegenkrijgen hè"

22-02-2019 14:47
31

Mark van Bommel erkent dat PSV sinds de winterstop wisselvallig presteert, maar hij wuift opnieuw weg dat de koploper de deur achterin open heeft. Hij wijst op het feit dat de tegenstander zelfs minder op doel schiet dan in de eerste seizoenshelft.

"Het is niet zo dat we er superveel tegenkrijgen hè", betoogt Van Bommel op de clubsite. PSV kreeg zeven treffers om de oren in vijf competitieduels en speelde bovendien al drie keer gelijk. "Ieder team overkomt dat soms. Het is een opendeur intrappen om te zeggen dat we iedere tegengoal analyseren, het beter proberen te doen en minimaal één keer meer te scoren dan de tegenstander."

Wedden

Meer odds

PSV blijft strijdbaar getuige de comebacks tegen FC Utrecht (2-2) en sc Heerenveen (2-2). "Dat waren wij ook al voor de winterstop. Dit is een elftal dat voor elkaar wil vechten. Of we nu met 4-0 voorstaan, 1-1 gelijk of 2-0 achter, dat zit in het karakter van dit team."

Van Bommel liet zich ook uit over Feyenoord, de tegenstander zondag in het Philips Stadion. "Zij zitten op dit moment in een fase dat ze heel goede wedstrijden afwisselen met mindere. Dat maakt hen ook lastig te bespelen", aldus de PSV-trainer. "Ik verwacht een Feyenoord dat ons aanpakt net zoals ze dat in De Kuip deden."