Zwarte avond voor VVV na uitvallen Promes: Spelers zaten met tranen in hun ogen

Zwarte avond voor VVV na uitvallen Promes: "Spelers zaten met tranen in hun ogen"

23-02-2019 07:28
50

VVV-Venlo heeft een zwarte vrijdagavond achter de rug. Jerold Promes viel tegen Heracles Almelo uit met een knieblessure, die zo ernstig was dat het duel tijdelijk stilgelegd moest worden.

De 34-jarige centrale verdediger is er slecht aan toe, liet trainer Maurice Steijn na afloop weten aan de NOS. "Ik kan er wel meer over zeggen, maar dat wil ik niet. Het is niet best", aldus de 45-jarige Hagenaar, die merkte dat de schrik er goed in zat bij zijn speler. "Als je dan ook van het veld moet, dan weet je dat het echt slecht is. Dan kom je de kleedkamer in en is iedereen aangeslagen. De spelers zaten met tranen in hun ogen door wat ze gezien hebben."

Aanvoerder Danny Post stond dichtbij Promes, toen de centrale verdediger zijn blessure opliep. "Ik zag zijn knie, daar word je echt niet goed van. Die lag helemaal uit zijn verband. Dat was echt schrikken, ik moest even weglopen. Ook gezien zijn leeftijd, dank denk je: dit wordt hem niet meer", liet de controlerende middenvelder na de 0-1 thuisnederlaag weten aan FOX Sports.