De Gier weet het zeker na overwinning: 'Wij gaan de nacompetitie absoluut halen'

De Gier weet het zeker na overwinning: 'Wij gaan de nacompetitie absoluut halen'

Gepubliceerd: zaterdag 23 februari 2019 om 13:24za 23-02-2019 om 13:24

Jack de Gier weet zeker dat NEC de nacompetitie zal halen. De Nijmegenaren wonnen vrijdagavond in De Goffert met 5-0 van Almere City, de oude club van De Gier. Dat duel geeft de oefenmeester van de Nijmegenaren veel vertrouwen.

De Gelderlander concludeert dat De Gier ervan overtuigd is dat NEC de play-offs om promotie naar de Eredivisie zal halen. De Nijmegenaren staan nu twee punten achter plaats elf, die aan het einde van het seizoen waarschijnlijk recht geeft op het spelen van nacompetitie. "Dit was een belangrijke zege om aansluiting te houden bij de elfde plek", liet De Gier weten aan de regionale krant.

"Deze zege is goud waard, maar alleen als we dit volgende week ook op kunnen brengen tegen FC Dordrecht", weet De Gier. "We hebben alleen baat bij een serie." NEC wil meespelen om promotie en de elfde plaats is waarschijnlijk genoeg om de nacompetitie te bereiken. Jong Ajax en Jong PSV, teams die bij de eerste negen ploegen in de Keuken Kampioen Divisie staan, mogen immers niet meedoen in de strijd om promotie.

Poll

Zie jij NEC binnenkort terugkeren in de Eredivisie?

(2441 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws