Friese fans krijgen ticket terugbetaald: 'We hebben net wat langer feest gevierd'

Friese fans krijgen ticket terugbetaald: 'We hebben net wat langer feest gevierd'

Gepubliceerd: zondag 24 februari 2019 om 07:53zo 24-02-2019 om 07:53

Daniel Hoegh had goed nieuws voor de fans van Heerenveen. De spelersgroep besloot de fans te bedanken voor hun steun in Limburg en deed dat door de kaartjes van de aanwezige supporters te betalen.

Heerenveen had na een matige eerste helft een knappe comeback in huis en draaide daarmee een 2-0 achterstand om in een 2-4 overwinning. "We hebben net even wat langer feest gevierd bij de fans", meldt Hoegh na afloop in gesprek met FOX Sports. "Ik wil ook zeggen dat ik de steun van de fans vandaag echt fantastisch vond. De spelers hebben dus besloten om de tickets van de fans voor vandaag te betalen."

In de slotfase was Hoegh onderdeel van een curieus moment. Hij leek een overtreding te maken op Andrija Novakovich van Fortuna Sittard en daar gaf scheidsrechter Van Boekel ook een strafschop voor, maar na inmenging van de VAR werd die beslissing teruggedraaid. "Ja, dat was een bijzondere situatie", verklaart Hoegh. "Ik dacht eigenlijk dat het een penalty zou zijn. Maar goed, gebeurd is gebeurd, wij hebben de drie punten."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws