Groot Promes-nieuws bij VTBL: Hij ligt er zeker tien maanden uit

Groot Promes-nieuws bij VTBL: "Hij ligt er zeker tien maanden uit"

24-02-2019 20:44
44

Jerold Promes komt dit seizoen niet meer in actie. Dat meldt journalist Bart Nolles bij VTBL op RTL7. Promes raakte in de vrijdagavondwedstrijd tussen VVV-Venlo en Heracles Almelo na een paar minuten zwaargeblesseerd en moest per brancard van het veld worden gedragen.

Het was niet duidelijk hoe ernstig de blessure van Promes is, maar VTBL weet meer. "VVV komt morgen (maandag, red.) met een officieel statement, maar wij kunnen nu al bekendmaken dat Promes zijn knieschijf heeft gebroken", zegt Nolles.

Promes komt voorlopig niet in actie. "Hij ligt er zeker tien maanden uit." Lichtpunten zijn er niet, zegt Nolles, die ergens toch optimistisch is. "Hij wordt over een aantal dagen 35 jaar en heeft gezegd: ook al heb ik m'n knieschrijf gebroken, lig ik er tien maanden uit, daarna wil ik gewoon weer voetballen."

Promes leek vrijdag door Heracles-spits Joey Konings geraakt te worden, maar uit de herhaling bleek dat hij helemaal niet geraakt werd, maar zich ongelukkig verstapte. Na een onderbreking van ruim twintig minuten kon de wedstrijd worden hervat.