'Klaar' met schutterende Hendrix en Pereiro: Het kan zo niet verder

'Klaar' met schutterende Hendrix en Pereiro: "Het kan zo niet verder"

25-02-2019 11:25
92

René van de Kerkhof baalt als een stekker na wéér een matig resultaat van zijn geliefde PSV. Zondag zag de oud-international de koploper van de Eredivisie voor eigen publiek schutteren tegen Feyenoord: 1-1. 

"Het was heel matig. Feyenoord speelde beter en PSV is echt zoekende. Vooral op het middenveld. Onbegrijpelijk en onvoorstelbaar hoe slecht Hendrix, Rosario en Pereiro voor de dag komen. Het kan zo niet verder", zegt René in gesprek met Omroep Brabant

Wedden

Meer odds

Het wordt tijd dat trainer Mark van Bommel ingrijpt, vindt hij. "Het blijft anders billen knijpen, met slechts twee punten meer dan Ajax. Dan kan Van Bommel wel wijzen op die voorsprong, maar als je zo blijft spelen kan het zomaar afgelopen zijn. Ik vind dat de koppen bij elkaar gestoken moeten worden. We moeten reëel zijn: op het middenveld moet er een aantal spelers vervangen worden. Door Gakpo en Ihatarren."

Met name Hendrix en Pereiro laten het in 2019 afweten, zegt Van de Kerkhof. "Maar ook Dumfries en Rosario zijn geen schim van de spelers die ze waren in de eerste competitiehelft."

Lees ook: De Eredivisie-flops: drie PSV'ers en achterhoede van onherkenbaar AZ