'Immers en Verhoek zijn echt gek, dat zijn geen verhalen voor in interviews'

'Immers en Verhoek zijn echt gek, dat zijn geen verhalen voor in interviews'

25-02-2019 17:12 Laatste update: 17:58
17

Smeuïge verhalen zat uit zijn periode als speler van ADO Den Haag, maar in gesprek met VICE Sports houdt Dmitri Bulykin z'n kaken op elkaar. Lex Immers en Wesley Verhoek zouden zijn onthullingen niet kunnen waarderen, denkt de Rus. 

Aan het seizoen 2010/11, waarin Bulykin 21 keer scoorde namens ADO, bewaart hij goede herinneringen. Het kostte wel tijd om trainer John van den Brom te overtuigen van z'n kwaliteiten. "Ik weet nog dat hij in de voorbereiding zei dat ik 'een beetje dik en langzaam' was. Ik heb hem toen verteld dat ik niet langzaam ben, en ook niet dik", blikt hij terug met VICE Sports

"Ik liet mijn buik zien en vroeg: waar zie je dat vet dan? Er zaten juist alleen maar spieren. Het was wel zo dat ik nog wedstrijdfit moest worden, dus ik zei dat hij me daar een paar weken de tijd voor moest geven. Na twee weken moest hij toegeven dat hij ernaast zat. Dat heb ik dat jaar bij ADO ook wel bewezen."

Met Immers en Verhoek had Bulykin de grootste lol. "Die gasten zijn echt gek. We hebben zoveel meegemaakt samen, zeker op het trainingskamp in Marbella. Maar daar kan ik je verder niks over vertellen, dat zijn geen verhalen voor in de kranten of interviews. Als je dit opschrijft, dan zullen Lex en Wesley wel snappen waar ik het over heb."