NAC afgetroefd door Heracles: 'Wij hadden ook een mooie aanbieding gedaan'

NAC afgetroefd door Heracles: 'Wij hadden ook een mooie aanbieding gedaan'

25-02-2019 21:24
21

NAC Breda ziet manager jeugdopleiding Tim Gilissen met lede ogen naar Heracles Almelo vertrekken. De oud-middenvelder van Heracles, Go Ahead Eagles en NAC gaat vanaf 1 april in Almelo aan de slag als technisch manager.

Bij NAC hadden ze echter ook zo'n functie in gedachten voor Gilissen, bevestigt voorzitter Joost Gielen tegenover Omroep Brabant. "Wij hadden hem namelijk ook een mooie aanbieding gedaan als technisch directeur. Het moment dat we daar gesprekken over voerden, liep bijna parallel met die bij Heracles", aldus de teleurgestelde Gielen. "Ik heb me persoonlijk ook heel erg ingespannen om Tim te behouden. Wij hadden plannen met hem."

Het vertrek van Gilissen is het volgende hoofdstuk in de leegloop die NAC dit seizoen treft. Aan het begin van het seizoen pakten algemeen directeur Justin Goetzee en technisch directeur Hans Smulders hun koffers. In de winterstop werd een technisch hart geformeerd met Gilissen, trainer Mitchell van der Gaag en Pierre van Hooijdonk, die inmiddels weer fulltime tv-analist is. Interim-directrice Nicole Edelenbos is nu overgebleven voor de dagelijkse leiding op kantoor.

Lees ook: Heracles handelt snel en stelt nieuwe technisch manager aan: "Onder de indruk"