Dost en Keizer sluiten vervelende maand af, TOP Oss klimt twee plekken

Dost en Keizer sluiten vervelende maand af, TOP Oss klimt twee plekken

25-02-2019 21:56
6

Sporting Portugal heeft op Madeira een vervelende februarimaand afgesloten. De ploeg van Bas Dost en Marcel Keizer verloor de afgelopen weken twee keer van rivaal Benfica, werd uitgeschakeld in de Europa League en liet ook punten liggen tegen Maritimo Funchal.

Maritimo Funchal-Sporting Portugal 0-0
De thuisploeg was niet van plan om lekker mee te voetballen. Sporting had liefst 73 procent balbezit en nam het doel van de thuisploeg zestien keer onder vuur. In de blessuretijd kreeg Sebastian Coates nog een tweede gele kaart, maar gescoord werd er niet. Sporting blijft op de vierde plek staan, met drie punten achterstand op Sporting Braga.

Jong FC Utrecht-TOP Oss 1-2
TOP Oss ligt nog altijd op koers voor de play-offs om promotie/degradatie. De Brabanders hadden tot maandagavond slechts één keer gewonnen in de derde periode, maar sprongen dankzij een zege op Jong FC Utrecht van de tiende naar de achtste plek in de Keuken Kampioen Divisie. Ruben Hoogenhout maakte na rust nog de openingsgoal van Bryan Smeets ongedaan, maar Norichio Nieveld had het laatste woord: 1-2.