Nieuws over 'alom gewaardeerde' Perez bij FOX Sports: Voel me hier thuis

Nieuws over 'alom gewaardeerde' Perez bij FOX Sports: "Voel me hier thuis"

26-02-2019 12:15 Laatste update: 12:27
56

FOX Sports en Kenneth Perez gaan langer met elkaar door. De Deense analist van de voetbalzender heeft zijn contract met drie jaar verlengd. FOX Sports meldt dat dinsdag in een persbericht. 

De 44-jarige Perez is daardoor nog tot en met de zomer van 2022 exclusief te zien op het betaalkanaal. "Ik voel me thuis bij FOX Sports, waar we werken met een enthousiast team van echte voetballiefhebbers, zowel voor als achter de camera’s. Ik blijf daar ook de komende jaren graag deel van uitmaken", licht de oud-prof van onder meer Ajax, PSV, FC Twente en AZ zijn contractverlenging toe. Perez ging in 2011 aan de slag als analist. 

Rob Labree, Director Programming & Production bij de zender, is blij met het nieuws. "Kenneth wordt alom gewaardeerd om zijn intelligente spelinzicht en het vermogen om zijn mening duidelijk uit te leggen of toe te lichten. Hij doet dat bovendien zonder een blad voor de mond te nemen."

"Goed is goed en slecht is slecht, maar altijd gefundeerd en vanuit liefde voor het voetbal. Het moge duidelijk zijn dat we uiterst content zijn dat Kenneth dat sowieso tot en met de zomer van 2022 blijft doen op FOX Sports."