Kepa kan basisplek Chelsea mogelijk vergeten: Ik heb met hem gepraat

Kepa kan basisplek Chelsea mogelijk vergeten: "Ik heb met hem gepraat"

26-02-2019 16:21 Laatste update: 16:26
24

Chelsea-keeper Kepa Arrizabalaga moet woensdagavond tegen Tottenham Hotspur mogelijk plaatsnemen op de bank. Manager Maurizio Sarri maakt op de persconferentie in aanloop naar het competitieduel duidelijk dat hij nog niet weet wie onder de lat staat.

Aanleiding over de twijfel is het feit dat de doelman weigerde om gewisseld te worden tegen Manchester City, dat na strafschoppen de League Cup won. "Ik weet het nog niet, ik moet er nog een beslissing over nemen", aldus Sarri dinsdag tijdens de persconferentie van Chelsea. De trainer geeft aan dat de doelman, ondanks de kramp van zondag, fit is.

Sarri heeft Kepa onder vier ogen gepsproken naar aanleiding van het incident. "Ik heb met hem gepraat en ik heb met alle anderen gepraat. Kepa heeft sorry gezegd tegen de technische staf, en tegen zijn medespelers en de club. We willen hem natuurlijk niet vermoorden, maar ik moet een signaal afgeven aan mijn groep - of Kepa nu speelt of niet. Ik moet kijken wat de beste beslissing is."

Woensdagavond wordt om 21.00 uur afgetrapt op Stamford Bridge. Chelsea staat op plek zes op de ranglijst, Tottenham staat drie plaatsen hoger.

Lees ook: 'Crisis op Stamford Bridge: drietal van Chelsea schaart zich achter Kepa'