Viergever positief over verhuurde PSV'er: Hij heeft natuurlijk z'n postuur mee

Viergever positief over verhuurde PSV'er: "Hij heeft natuurlijk z'n postuur mee"

26-02-2019 17:22
25

Nick Viergever is positief over Sam Lammers. De 21-jarige spits trainde vorig seizoen regelmatig mee bij de hoofdmacht en wordt momenteel verhuurd aan sc Heerenveen, waar hij al elf Eredivisie-treffers maakte.

Tien dagen geleden stond Viergever tegenover Lammers tijdens Heerenveen - PSV (2-2). "Hij maakt een goede ontwikkeling door. Hij heeft natuurlijk z'n postuur mee, een goede techniek, tweebenig. Hij is onvoorspelbaar. Daarnaast weet hij ook de goals af te maken", aldus de verdediger bij PSV TV.

Afgelopen weekend kwam PSV niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Feyenoord. "Toch nog wel een beetje teleurgesteld", omschrijft Viergever zijn gevoel. "Het lukt ons niet om in de duels te komen. De eerste helft kon Feyenoord steeds de vrije man vinden."

Viergever ontkent dat het elftal van PSV de druk van de buitenwacht voelt. "Nee, die druk is niet verandert ten opzichte van de eerste wedstrijd. We willen elke wedstrijd winnen. We doen niet opeens andere dingen. Het gaat wat moeizamer, maar je moet je niet gek laten maken door de buitenwacht."