Kritiek op Hazard: 'Randje van belachelijk, toont aan wat er mis is bij Chelsea'

Kritiek op Hazard: 'Randje van belachelijk, toont aan wat er mis is bij Chelsea'

26-02-2019 19:29
16

Chelsea ging in de finale van de League Cup na strafschoppen onderuit tegen Manchester City. Veel aandacht ging uit naar het veelbesproken moment rond doelman Kepa, maar ook Eden Hazard krijgt kritiek.

Voormalig Chelsea-aanvaller Tony Cascarino vindt de panenka van de Rode Duivel belachelijk. "Hazard is helemaal niet geschikt om aanvoerder te zijn. Hij zou één van de leiders moeten zijn die het goede voorbeeld geeft", begint Cascarino tegenover The Times.

"Maar in plaats daarvan nam hij een panenka in de penaltyreeks tegen Manchester City. Het was op het randje van belachelijk. Iemand zou achteraf in de kleedkamer moeten zeggen: 'What the f*ck doe jij?' Zou hij dat ook in een WK-finale doen? Nee. Hij nam het niet serieus en het was enorm onprofessioneel", aldus Cascarino, die begin jaren negentig voor Chelsea speelde.

Sarri
"Dat vat zowat alles samen wat er mis is bij Chelsea", gaat de 88-voudig Iers international verder. "Spelers als Hazard en Kepa zoeken de grenzen op omdat ze weten dat ze ermee weg komen. De onzekerheid over de toekomst van manager Maurizio Sarri draagt daar aan bij."

Overigens kreeg Hazard op social media juist wél lof voor de manier waarop hij zijn teamgenoten oppepte na de nederlaag.

PANENKA | Stalen zenuwen van @hazardeden10! 😎 #CHEMCI #CarabaoCupFinal 🏆 pic.twitter.com/1DuVN5WLJ6