Huddersfield beëindigt dramatische reeks, eerste goal Pröpper zonder waarde

26-02-2019 22:58
7

Premier League-hekkensluiter Huddersfield Town heeft dinsdagavond een dramatische serie doorbroken. The Terriers wonnen thuis tegen Wolverhampton Wanderers voor het eerst in achttien (!) officiële wedstrijden.

Huddersfield Town-Wolverhampton Wanderers 1-0
De laatste zege dateerde van 5 november, toen Fulham aan de kant werd gezet. Dinsdagavond was het weer eens feest voor Terence Kongolo en de zijnen dankzij een intikker van Steve Mounié in de blessuretijd. Huddersfield gaat de laatste tien wedstrijden in met een achterstand van elf punten op het 'veilige' Cardiff City, dat thuis verloor van Everton.

Leicester City-Brighton & Hove Albion 2-1
Leicester City heeft zijn eerste officiële wedstrijd na het ontslag van manager Claude Puel in winst omgezet. Demarai Gray zette The Foxes op een vroege voorsprong tegen Brighton & Hove Albion en Jamie Vardy verdubbelde de marge na één uur spelen. Davy Pröpper tekende nog zijn eerste treffer in dienst van The Seagulls aan, maar dat bleek niet voldoende voor een punt.

Paris Saint-Germain-Dijon 3-0
Paris Saint-Germain heeft zonder noemenswaardige problemen de halve finale van de Franse beker bereikt na een overwinnig op Dijon, de nummer 19 van de Ligue 1. De miljoenenploeg stond na twintig minuten al op 2-0 dankzij een fraaie lob en een intikker van Angel Di Maria. Een kwartier voor tijd legde Thomas Meunier de 3-0 eindstand vast.