'Teleurstellend om te lezen dat ik vervelend ben vertrokken bij Feyenoord'

'Teleurstellend om te lezen dat ik vervelend ben vertrokken bij Feyenoord'

27-02-2019 12:45 Laatste update: 13:12
64

Oussama Idrissi herkent zich niet in het verhaal dat hij in 2015 op een 'vervelende manier' is vertrokken bij Feyenoord. Dat is volgens de vleugelaanvaller namelijk totaal niet het geval. 

Vier jaar lang was Idrissi actief in de jeugdopleiding van Feyenoord. "Ik zat eerst twee jaar bij NAC, daarna werd ik overgenomen door Feyenoord. Ik heb daar echt een goede tijd gehad", vertelt hij bij YouTube-show Met Andy in de Auto van Andy van der Meyde. 

"Ik heb me daar goed kunnen ontwikkelen. Uiteindelijk ben ik de jeugdopleiding dankbaar dat ik er mocht spelen. Op een gegeven moment, in de A1, was ik niet zo goed meer als in de B1. Een beetje onverklaarbaar, denk ik, soms stagneert je ontwikkeling gewoon. Dat is hoe het loopt."

"Feyenoord deed me een aanbod, ik kon op amateurbasis blijven. Op dat moment dacht ik: ik geloof in een ander pad. Groningen bood me een mooie uitweg. Feyenoord en ik zijn goed uit elkaar gegaan, dus het is teleurstellend om soms te lezen dat mensen zeggen dat ik daar vervelend ben weggegaan. Blijkbaar is dat het beeld."

Idrissi (23) maakte in januari 2018 een transfer van Groningen naar AZ. Afgelopen week werd bekend dat de dribbelaar heeft gekozen voor de nationale ploeg van Marokko. Eerder kwam Idrissi uit voor Jong Oranje.  

Het volledige gesprek tussen Idrissi en Van der Meyde is hieronder te zien.