'Inbrekers slaan slag tijdens El Clásico en dringen huis van topspits binnen'

'Inbrekers slaan slag tijdens El Clásico en dringen huis van topspits binnen'

Gepubliceerd: donderdag 28 februari 2019 om 13:16do 28-02-2019 om 13:16

Laatste update: donderdag 28 februari 2019 om 13:50do 28-02-2019 om 13:50

Spits Karim Benzema verloor woensdagavond met Real Madrid de eerste van twee Clásico's, maar dat was niet de enige domper die de Fransman te verwerken kreeg. Tijdens de wedstrijd werd er namelijk ingebroken in zijn woning, melden Spaanse media.

Volgens El Chiringuito is het niet duidelijk hoe de inbrekers de woning van Benzema binnen zijn gekomen, maar is wel duidelijk dat de inbraak plaatsvond tijdens de wedstrijd tussen Real Madrid en FC Barcelona. Benzema is niet de eerste topvoetballer die slachtoffer is van inbraak. Eerder deze maand kwam al naar buiten dat ook bij Barcelona-speler Kevin-Prince Boateng is ingebroken. Ook Oranje-international Memphis Depay werd al eens het slachtoffer van inbraak.

Bij Boateng zou voor meer dan 300.000 euro aan spullen buit zijn gemaakt. Hoe groot de schade is bij Benzema, is niet bekend. De politie is nog volop bezig met onderzoek en heeft daar nog geen uitspraken over gedaan.

Met Real Madrid verloor Benzema woensdagavond de return in de Copa del Rey (0-3). Zaterdag wacht een herkansing voor De Koninklijke: dan komen de Catalanen opnieuw op bezoek, dit keer in competitieverband

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws