Toornstra waarschuwt Feyenoord: Dan gebeurt hetzelfde als vier jaar geleden

Toornstra waarschuwt Feyenoord: "Dan gebeurt hetzelfde als vier jaar geleden"

Gepubliceerd: donderdag 28 februari 2019 om 14:25do 28-02-2019 om 14:25

De Feyenoord-aanhang keerde zich woensdagavond in de slotfase van het verloren bekerduel met Ajax (0-3) tegen Martin van Geel. Jens Toornstra begrijpt de frustratie, maar vindt de roep om een vertrek van de technisch directeur onterecht.

Van Geel, die al acht jaar werkzaam is in De Kuip, ligt zwaar onder vuur door het matige seizoen van Feyenoord. Na de 0-3 van Ajax riep een deel van het Legioen om het vertrek van de technisch directeur. Toornstra hoorde dat ook.

"Ik snap dat de supporters teleurgesteld zijn over het seizoen en ook over de wedstrijd tegen Ajax, maar het is te makkelijk om daar één persoon op aan te spreken", reageert de 29-jarige middenvelder in gesprek met NUsport. "Het is wat kort door de bocht, maar ik begrijp ook wel weer hoe dat werkt in het voetbal."

Toornstra beseft dat het seizoen van Feyenoord na de bekeruitschakeling zo goed als mislukt is. Maar: "We mogen niet denken dat het seizoen voorbij is, want dan gebeurt hetzelfde als vier jaar geleden. In de laatste vijf Eredivisie-wedstrijden wonnen we niet een keer, kwamen in de play-offs terecht en haalden we niet eens Europees voetbal. Dat mag nu niet gebeuren."

Poll

Heeft Van Geel zijn houdbaarheidsdatum bereikt bij Feyenoord?

(8672 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws