Van Bronckhorst: 'Na Ajax overheerst teleurstelling, dat moeten we wegstoppen'

Van Bronckhorst: 'Na Ajax overheerst teleurstelling, dat moeten we wegstoppen'

01-03-2019 07:56 Laatste update: 09:55
52

Giovanni van Bronckhorst is zwaar teleurgesteld door de bekeruitschakeling tegen Ajax, maar beseft dat Feyenoord nog vol aan de bak moet. De trainer probeert zijn elftal op te peppen voor de strijd om de derde plaats met AZ.

"We hebben elk seizoen kunnen strijden om een prijs. Dat gevoel is nu weg. Het voelt voor het eerst anders dan de afgelopen jaren. Ik vind het erg dat ik de fans geen nieuwe finale heb kunnen geven", zegt Van Bronckhorst in De Telegraaf over de 0-3 nederlaag tegen Ajax in De Kuip.

Wedden

Meer odds

De oefenmeester wil in zijn laatste maanden bij Feyenoord de derde plaats veiligstellen. "Volgens jullie (de media, red.) was die strijd al gestreden, maar ik heb altijd gezegd dat plek drie nog lang niet was beslist. Zeker niet op dit moment. Na de wedstrijd tegen Ajax overheerst de teleurstelling. We zullen het toch weer snel weg moeten stoppen."

"Feyenoord moet via de competitie Europees voetbal veiligstellen. We zullen de motivatie moeten halen uit het feit dat we derde moeten worden. Hoe moeilijk dat ook is, het is het enige wat we vanaf nu moeten doen. Al onze energie moeten we daarin steken", besluit Van Bronckhorst.

Lees ookVan Bronckhorst: 'Het is gek dat ook de VAR zegt dat het een corner is'