Duizenden fans naar De Kuip voor bekerfinale: 'Het zal heel snel uitverkocht zijn'

Duizenden fans naar De Kuip voor bekerfinale: 'Het zal heel snel uitverkocht zijn'

01-03-2019 13:56
81

Jordens Peters is lyrisch over de manier waarop Willem II uiteindelijk na strafschoppen heeft afgerekend met AZ in de halve finale van de beker. De verdediger van de Tilburgers heeft vertrouwen in de finale tegen Ajax. 

Bennett van Fessem
TILBURG

"Als we dit niveau in de finale op de mat kunnen leggen... We houden hier een heel goed gevoel aan over", begint Peters in gesprek met VoetbalPrimeur. "In de rust kijk je elkaar in de ogen aan en zeg je: jongens, dit is een unieke kans om de finale te halendie moeten we volop benutten. Als je dan ziet hoe iedereen strijdt in de tweede helft en in de verlenging... We kregen nog kansen, we hadden pech dat we niet scoorden en we trekken uiteindelijk de penaltyreeks naar ons toe. Dat zegt veel over onze mentale weerbaarheid. Daar hebben we dit seizoen echt stappen in gemaakt."

Peters is vooral ook blij voor de fans van Willem II, die begin mei mogen afreizen naar De Kuip. "Ik weet niet hoeveel bussen er gaan, maar zodra de kaartverkoop begint zal het heel snel uitverkocht zijn. Het is hartstikke mooi. Deze club is de afgelopen jaren in opbouw, we worden steeds stabieler. Met dit soort momenten zet je jezelf op de kaart en geef je de supporters iets terug voor alle steun die ze ons geven", aldus Peters. 

Bekijk hieronder het hele interview met Jordens Peters