'PSV heeft een heleboel topspelers en heeft zelfs topspelers aan de kant zitten'

'PSV heeft een heleboel topspelers en heeft zelfs topspelers aan de kant zitten'

01-03-2019 15:59
34

Excelsior pakte in de eerste zes wedstrijden na de winterstop evenveel punten als PSV, maar trainer Adrie Poldervaart maakt zijn borst nat. De koploper van de Eredivisie komt zaterdag op bezoek in Kralingen.

"Een hele zware tegenstander", aldus Poldervaart op de Excelsior-website over PSV. "Zij hebben een heleboel topspelers en hebben zelfs topspelers die aan de kant zitten. Ook zij hebben echter minder punten en hebben niet voor niets een voorsprong verspeeld bij FC Emmen. Wij moeten elke wedstrijd strijden om punten te pakken en dat is morgen tegen de koploper van de Eredivisie niet anders."

De trainer van Excelsior weet waartoe de eerstvolgende tegenstander in staat is. "Aan PSV in goede doen heb je een heel kwaaie tegenstander", aldus Poldervaart, die hoopt op een bonuspunt. "Dan moeten wij echt een topdag hebben en zij een mindere dag. Los daarvan moeten wij er echter voor zorgen dat het een wedstrijd wordt. Elke wedstrijd is voor ons een uitdaging en als de koploper op bezoek komt, moet dat een nog grotere uitdaging zijn."